Receptas / GYVATYNAS
Informacija
Kiekis:
60 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugsėjo 8 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gruodžio 4 d.
Parametrai
OG:
1.079
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
7.8 %
|
|
IBU:
112
|
|
EBC:
24
|
|
IBU/OG:
1.42
|
dominuoja apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.5 | 10.000 | 45.5 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 10.000 | 45.5 | |
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 1.000 | 4.5 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 70.8 | 1.000 | 4.5 | |
22.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1056: American Ale (12 gen.) | 500.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kanapių sėklos | 75.0 g | - | 10 min. | |
Airiška kerpena | 20.0 g | - | 10 min. |
Parodyk, ką gali 2016
2016 m. gruodžio 10 d.