Receptas / Quince Wheat Ale
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugsėjo 19 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. spalio 22 d.
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.1 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 73.2 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.500 | 12.2 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.300 | 7.3 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.300 | 7.3 | |
4.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (DE) | 8.5 | 15 | 30 | |
Simcoe | 13.0 | 30 | 0 | |
Centennial | 10.5 | 30 | 0 | |
75 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Svarainiai | 500.0 g | Virimui | - | |
Svarainiai | 1.0 kg | Virimui | 30 min. |
Pastabos
Pagal receptą
Fruit Beer Qui-Whe Ale (Quince Wheat)
Po konsultacijos su GiN - mieles pakeistos į BREWFERM BLANCHE
Po konsultacijos su GiN - mieles pakeistos į BREWFERM BLANCHE