Receptas / Bravo`ro Light
Informacija
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.2 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.32
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Biržų krašto) | 5.0 | 3.000 | 54.5 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 36.4 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 9.1 | |
5.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 76 |
Artis
2011 m. Gruodžio 14 d.Žaldokas
2011 m. Gruodžio 14 d.