Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. spalio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gruodžio 15 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.014
ABV:
6.0 %
IBU:
26
EBC:
19
IBU/OG:
0.43
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Apdovanojimai

  • Parodyk, ką gali 2016

    2016 m. gruodžio 10 d.
    Vieta: I
    Kategorija: Moterų vertinimo komisija
    Surinkti taškai: 24.20

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 10.320
BEST „Caramel Aromatic“ salyklas 50.0 0.740
BEST „Caramel Malt dark II (Crystal Malt)“ salyklas 161.2 0.370
Belgiškas kvietinis salyklas šviesus 3.0 0.370
Karamelinis miežių salyklas „Weyermann Cara-amber“ 60.0 0.370
      12.170

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 15.3 29 60
Cascade (US) 6.9 74 5
Nelson Sauvin 11.0 29 5
Cascade (US) 6.9 74 0
Nelson Sauvin 11.0 74 0
      280  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
White Labs WLP001 California Ale 32.0 77

Pastabos

Salinimas 68°C 60 minučių.
Tekinimas 76°C.

Atšaldyti iki 19°C ir supilti mieles.
Po 9 dienų perpilti į sekantį fermenterį ir sudėti apynius.
Sekančias 9 dienas laikyti 20°C.

Prisijungę aludariai