Informacija

Kiekis:
45 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. spalio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. lapkričio 21 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.010
ABV:
5.4 %
IBU:
25
EBC:
36
IBU/OG:
0.49
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 9.000
BEST Melanoidin salyklas 70.7 1.000
Crystal malt 130.2 0.700
BEST Chocolate salyklas 901.4 0.220
      10.920

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 4.0 100 60
Fuggle (UK) 5.2 100 5
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M15 Empire Ale 10.0 72
Mangrove Jack's M42 New World String Ale 10.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Cinamonas 1.0 g Virimui 10 min.
Vanilė 1.0 g Virimui 10 min.
Gvazdikėliai 1.0 g Virimui 10 min.
Apelsinų žievelė 1.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Salinimas ~ +65C / 60min.
Virimas 90min.
Prieskoniai maišelyje, išimti prieš šaldant.
Mieles rehidratuoti 15min. +30C
Fermentavimas +21C

Prisijungę aludariai