Receptas / K4lėdos
Informacija
Kiekis:
45 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. spalio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. lapkričio 21 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
36
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 9.000 | 82.4 | |
BEST Melanoidin salyklas | 70.7 | 1.000 | 9.2 | |
Crystal malt | 130.2 | 0.700 | 6.4 | |
BEST Chocolate salyklas | 901.4 | 0.220 | 2.0 | |
10.920 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Goldings | 4.0 | 100 | 60 | |
Fuggle (UK) | 5.2 | 100 | 5 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M15 Empire Ale | 10.0 | 72 | |
Mangrove Jack's M42 New World String Ale | 10.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cinamonas | 1.0 g | Virimui | 10 min. | |
Vanilė | 1.0 g | Virimui | 10 min. | |
Gvazdikėliai | 1.0 g | Virimui | 10 min. | |
Apelsinų žievelė | 1.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Salinimas ~ +65C / 60min.
Virimas 90min.
Prieskoniai maišelyje, išimti prieš šaldant.
Mieles rehidratuoti 15min. +30C
Fermentavimas +21C
Virimas 90min.
Prieskoniai maišelyje, išimti prieš šaldant.
Mieles rehidratuoti 15min. +30C
Fermentavimas +21C