Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. spalio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. lapkričio 13 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.013
ABV:
4.5 %
IBU:
38
EBC:
48
IBU/OG:
0.81
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Maris Otter Pale salyklas 6.0 4.000
TF "Pale Chocolate" salyklas 622.0 0.200
Angliškas „Crystal malt" salyklas 150.4 0.200
Angliški skrudinti miežiai „Roasted barley" 1003.2 0.100
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 25 60
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.
Čili pipirai 41.0 g Antrinei fermentacijai -

Pastabos

Pagal receptą Chipotle Stout



Prisijungę aludariai