Receptas / Chill'e'Stout
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. spalio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. lapkričio 13 d.
Parametrai
OG:
1.047
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
48
|
|
IBU/OG:
0.81
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Maris Otter Pale salyklas | 6.0 | 4.000 | 88.9 | |
TF "Pale Chocolate" salyklas | 622.0 | 0.200 | 4.4 | |
Angliškas „Crystal malt" salyklas | 150.4 | 0.200 | 4.4 | |
Angliški skrudinti miežiai „Roasted barley" | 1003.2 | 0.100 | 2.2 | |
4.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 15 min. | |
Čili pipirai | 41.0 g | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
Pagal receptą Chipotle
Stout