Receptas / Christmas ale
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. spalio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gruodžio 22 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
6.7 %
|
|
IBU:
40
|
|
EBC:
87
|
|
IBU/OG:
0.63
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.900 | 66.1 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.800 | 20.2 | |
BEST Chocolate salyklas | 902.1 | 0.680 | 7.6 | |
CaraCrystal salyklas | 120.3 | 0.340 | 3.8 | |
Skrudinti miežiai | 1152.7 | 0.200 | 2.2 | |
8.920 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Anyžius žvaigždinis | 20.0 g | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
Mash for 60 minutes at 158 °F (70 °C).
Boil for 60 minutes.
Ferment at 68 °F (20 °C) for 2 weeks in primary, rack to secondary, and add star anise that has been toasted