Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. spalio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gruodžio 22 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.013
ABV:
6.7 %
IBU:
40
EBC:
87
IBU/OG:
0.63
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.900
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.800
BEST Chocolate salyklas 902.1 0.680
CaraCrystal salyklas 120.3 0.340
Skrudinti miežiai 1152.7 0.200
      8.920

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 2.1 200 60
Saaz (CZ) 2.1 50 15
Saaz (CZ) 2.1 20 5
      270  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Anyžius žvaigždinis 20.0 g Antrinei fermentacijai -

Pastabos

Mash for 60 minutes at 158 °F (70 °C).  Boil for 60 minutes.  Ferment at 68 °F (20 °C) for 2 weeks in primary, rack to secondary, and add star anise that has been toasted
Prisijungę aludariai