Informacija

Kiekis:
31 litrų
Efektyvumas:
85 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. spalio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. lapkričio 19 d.

Parametrai

OG:
1.076
FG:
1.017
ABV:
7.8 %
IBU:
28
EBC:
68
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 6.000
BEST Munich salyklas 15.5 2.000
Crystal malt 130.8 0.600
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 804.8 0.400
BEST Black salyklas 1157.2 0.200
      9.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 4.1 100 60
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 23.0 78

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Vanilinis cukrus pagal skonį prieš išpilstant 1.0 g - -
Vanilė (ankštis) 1.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

Salinti prie 67C

Kitą kartą dėsiu ir cinamono, visai tiktų.



Komentarai

  • argentas

    2016 m. Lapkričio 18 d.
    Ar vanilinis cukrus buvo dėtas kaip pakaitalas cukraus, kuris dedamas prieš pilstant, kad užsigazuotų? 
  • Tomas

    2016 m. Lapkričio 18 d.
    Taip, rytoj pilstysiu, jei truks vanilės aromato, dalį cukraus užgazavimui pakeisiu vaniliniu.
Prisijungę aludariai