Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. spalio 31 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. lapkričio 7 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.012
ABV:
5.1 %
IBU:
15
EBC:
17
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.000
BEST Caramel Amber salyklas 71.1 0.500
BEST Vienna salyklas 9.0 0.200
      4.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Fuggle (US) 4.8 28 60
      28  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Melasa 110.0 g - -
Klevų sirupas 110.0 g - -
Moliūgas 2.0 kg Virimui 60 min.
Moliūgas 1.2 kg Antrinei fermentacijai -

Pastabos

Pagal Pumkin Ale iš How to Brew an Excelent Pumpkin Ale - Some Tried and True Tips

1 val. ~68.8 C
Moliūgas, apkeptas gabaliukais orkaitėje 50 min + 10 min su ruduoju cukrumi ir prieskoniais, sumestas į virimą
Prieskoniai (1 šaukštas cinamono, 1 šaukštelis imbiero, 1 šaukštelis muskato ir 1/4 šaukštelio gvazdikėlių) - nuėmus puodą nuo viryklės

Į antrinę eis apkepintas moliūgas su klevų sirupu ir melasa



Prisijungę aludariai