Receptas / Lapkvietinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
7.0 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
29
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis čekiškas salyklas | 5.0 | 5.000 | 51.5 | |
Kvietinis čekiškas salyklas | 4.8 | 3.500 | 36.1 | |
Karamelinis lietuviškas salyklas | 185.1 | 1.000 | 10.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 2.1 | |
9.700 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė | 20.0 g | Virimui | 25 min. | |
Laimo žievelė | 10.0 g | Virimui | 25 min. | |
Airiška kerpena | 10.0 g | Virimui | 10 min. | |
Kalendra | 3.0 g | Virimui | 10 min. | |
Gvazdikėliai | 2.0 g | Virimui | 10 min. | |
Kvapieji pipirai | 2.0 g | Virimui | 10 min. | |
Rozmarinas | 1.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
eksperimentinis