Informacija

Kiekis:
34 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. lapkričio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gruodžio 18 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.009
ABV:
7.0 %
IBU:
22
EBC:
29
IBU/OG:
0.35
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis čekiškas salyklas 5.0 5.000
Kvietinis čekiškas salyklas 4.8 3.500
Karamelinis lietuviškas salyklas 185.1 1.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
      9.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 20 30
Magnum 13.0 50 6
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew WB-06 12.0 86

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė 20.0 g Virimui 25 min.
Laimo žievelė 10.0 g Virimui 25 min.
Airiška kerpena 10.0 g Virimui 10 min.
Kalendra 3.0 g Virimui 10 min.
Gvazdikėliai 2.0 g Virimui 10 min.
Kvapieji pipirai 2.0 g Virimui 10 min.
Rozmarinas 1.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

eksperimentinis
Prisijungę aludariai