Receptas / Pumpkin 2016
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. lapkričio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. lapkričio 8 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
26
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.500 | 61.2 | |
Moliūgas | 10.0 | 2.400 | 32.7 | |
BEST Caramel Munich I salyklas | 90.9 | 0.150 | 2.0 | |
Special B salyklas | 290.8 | 0.150 | 2.0 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.150 | 2.0 | |
7.350 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cinamonas | 6.0 g | Virimui | 8 min. | |
Muškatas | 4.0 g | Virimui | 8 min. | |
Imbieras maltas | 4.0 g | Virimui | 8 min. | |
Gvazdikėliai malti | 1.5 g | Virimui | 8 min. |