Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. lapkričio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. lapkričio 8 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.014
ABV:
4.9 %
IBU:
22
EBC:
26
IBU/OG:
0.43
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.500
Moliūgas 10.0 2.400
BEST Caramel Munich I salyklas 90.9 0.150
Special B salyklas 290.8 0.150
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.5 0.150
      7.350

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Motueka 5.9 25 60
Motueka 5.9 20 15
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Cinamonas 6.0 g Virimui 8 min.
Muškatas 4.0 g Virimui 8 min.
Imbieras maltas 4.0 g Virimui 8 min.
Gvazdikėliai malti 1.5 g Virimui 8 min.
Prisijungę aludariai