Receptas / Išdykėlio trečiokas
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
40
|
|
EBC:
54
|
|
IBU/OG:
0.83
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 5.000 | 50.0 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 30.0 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 2.000 | 20.0 | |
10.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kaskad (DE) | 5.0 | 25 | 60 | |
Kaskad (DE) | 5.0 | 25 | 0 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 2.0 | 74 |
Pastabos
2015 BJCP 10A - Weissbier
Maegnar
2016 m. Lapkričio 16 d.