Receptas / Hefeweizen MoM20+
Informacija
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.800 | 50.5 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 2.500 | 45.0 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.250 | 4.5 | |
5.550 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |
Pastabos
Salinimas:
53°C - 20 min.
66°C - 60 min.
76°C - 10 min. -> out
Virimas:
90 min.
53°C - 20 min.
66°C - 60 min.
76°C - 10 min. -> out
Virimas:
90 min.