Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
79 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. lapkričio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gruodžio 18 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.017
ABV:
4.8 %
IBU:
58
EBC:
61
IBU/OG:
1.08
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.630
BEST Munich Dark salyklas 28.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.450
BEST Caramel Dark salyklas 90.7 0.350
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 804.2 0.200
BEST Black salyklas 1156.3 0.200
      5.330

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Chinook 13.0 40 60
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast (Šlapios antrokės) 100.0 68

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
laktozė 340.0 g - -

Pastabos


salinimui pakepinto orkaiteje 180C-2h,krepšio kamuolio dydžio perpjauto skersai ir paskui išskaptuoto.tirščių apie 8 ltr.,kitą dieną laikyta tekinimo vandenyje ~90C porą h kol salinosi mentalas nukošti tirščiai ir tuo vandeniu tekinta
juodieji salyklai atskirai jonizuotame vandenyje pH ~11 porai valandų ir sudėti į tekinimą.
68C-80min
76-10min
moliugu prieskoniai išjungus virimą min ;

muskato, 1/3 šaukštelio
 cinamono 1šaukštelis
 gvazdikėlių,4 vnt
kvapiųjų pipirų, kokie 5 vnt
 kardamono,1/3šaukštelio
 imbiero patarkuoto gyvo apie porą desertinių šaukštų
kakavos ~2šaukštai
laktozė pgl faktą po pirminės

Nuotraukos

Komentarai

  • elis

    Prieš 5 sav.
    AT2018m.Amerikietiškų ir angliškų elių  :Brown and Pumpkin sesijos 3 vieta
Prisijungę aludariai