Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. lapkričio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. lapkričio 20 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.013
ABV:
6.8 %
IBU:
27
EBC:
72
IBU/OG:
0.41
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
BEST Munich Dark salyklas 28.0 1.600
Crystal malt 130.7 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 804.2 0.250
BEST Black salyklas 1156.3 0.200
Cukrus 0.0 0.100
Roasted barley 1000.8 0.050
      7.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 4.1 70 60
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Vanilinis cukrus ar esencija pagal skonį prieš išpilstant 1.0 g - -
Vanilė (ankštis) 1.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

Salinti prie 67C
Prisijungę aludariai