Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
40 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 3 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. vasario 4 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.012
ABV:
4.8 %
IBU:
32
EBC:
14
IBU/OG:
0.66
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) 15.0 3.400
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 0.800
CaraPils 5.0 0.200
      4.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 10.2 23 60
Tettnanger (German) 4.2 20 15
Hersbrucker (German) 3.7 20 15
Hersbrucker (German) 3.7 10 0
Saaz (Czech) 2.9 10 0
      83  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 12.0 75

Pastabos

10 g airiškos kerpenos (15 min. virimo),
200 g gliukozės užgazavimui buteliuose
Tai yra lageris, rekomenduojama pirminės fermentacijos temp. 9-15 laipsnių, o antrinės fermentacijos (lageriavimo) - 0-6 laipsnių.
Prisijungę aludariai