Receptas / Vokiškas pilzneris
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
40 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 3 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. vasario 4 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.66
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) | 15.0 | 3.400 | 77.3 | |
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 0.800 | 18.2 | |
CaraPils | 5.0 | 0.200 | 4.5 | |
4.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 10.2 | 23 | 60 | |
Tettnanger (German) | 4.2 | 20 | 15 | |
Hersbrucker (German) | 3.7 | 20 | 15 | |
Hersbrucker (German) | 3.7 | 10 | 0 | |
Saaz (Czech) | 2.9 | 10 | 0 | |
83 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 12.0 | 75 |
Pastabos
10 g airiškos kerpenos (15 min. virimo),
200 g gliukozės užgazavimui buteliuose
Tai yra lageris, rekomenduojama pirminės fermentacijos temp. 9-15 laipsnių, o antrinės fermentacijos (lageriavimo) - 0-6 laipsnių.
200 g gliukozės užgazavimui buteliuose
Tai yra lageris, rekomenduojama pirminės fermentacijos temp. 9-15 laipsnių, o antrinės fermentacijos (lageriavimo) - 0-6 laipsnių.