Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
73 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 24 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. birželio 6 d.

Parametrai

OG:
1.043
FG:
1.006
ABV:
4.9 %
IBU:
24
EBC:
6
IBU/OG:
0.55
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 4.000
CaraPils 5.0 1.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (German) 5.0 33 30
Tettnanger (German) 5.0 33 15
Tettnanger (German) 5.0 33 5
      99  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 12.0 87

Pastabos

virti 90min

pirminė fermentacija 8-12C iki kol baigia rūgt. tuomet nešti šiltai, palaikyti 3-5d. ir subuteliuoti. tai bene pats paprasčiausias metodas lageriui. skanus ir be ilgo brandinimo
Prisijungę aludariai