Receptas / La Fin du Monde
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gruodžio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gegužės 16 d.
Parametrai
OG:
1.086
|
|
FG:
1.021
|
|
ABV:
8.4 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 34.1 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 34.1 | |
Medus | 2.0 | 1.500 | 17.0 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.000 | 11.4 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.300 | 3.4 | |
8.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Goldings | 5.3 | 50 | 60 | |
Styrian Goldings | 5.3 | 30 | 30 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Abbaye | 11.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė | 10.0 g | Virimui | 10 min. | |
Kalendra | 5.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
65 C - 30 min.;
70 C - 60 min;
78 C - 10 min. (mash out)
virimas 90 min.
70 C - 60 min;
78 C - 10 min. (mash out)
virimas 90 min.