Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gruodžio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gegužės 16 d.

Parametrai

OG:
1.086
FG:
1.021
ABV:
8.4 %
IBU:
29
EBC:
13
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.000
Medus 2.0 1.500
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.000
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.5 0.300
      8.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 5.3 50 60
Styrian Goldings 5.3 30 30
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Abbaye 11.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė 10.0 g Virimui 10 min.
Kalendra 5.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

65 C - 30 min.;
70 C - 60 min;
78 C - 10 min. (mash out)
virimas 90 min.
Prisijungę aludariai