Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gruodžio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. sausio 3 d.

Parametrai

OG:
1.104
FG:
1.013
ABV:
11.8 %
IBU:
21
EBC:
40
IBU/OG:
0.20
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 10.400
Crystal malt 130.3 0.410
Melasa 50.0 0.350
BEST Black salyklas 1152.7 0.130
      11.290

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 29 60
      29  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 22.0 87

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Cinamonas 2.0 g - 1 min.
Imbieras 1.0 g - 1 min.
Muškatas 0.5 g - 1 min.
Kvapieji pipirai 0.5 g - 1 min.

Pastabos

19L:
1⁄2 tsp. Cinnamon (ground, dry), (1 min.)
1⁄4 tsp. Ginger (ground, dry), (1 min.)
1⁄8 tsp. Nutmeg (ground, dry), (1 min.)
1⁄8 tsp. Allspice (ground, dry), (1 min.)
0.5 lb. (227 g) Lyle's Black Treacle (100 °L)
Prisijungę aludariai