Informacija

Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
63 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gruodžio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 18 d.

Parametrai

OG:
1.040
FG:
1.011
ABV:
3.9 %
IBU:
17
EBC:
28
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas "Maltosa" 3.0 2.050
Žirnių salyklas (namie daigintas) 5.0 0.380
Degintas salyklas (iš Alutekso) 1200.9 0.050
      2.480

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Spalt Select (German) 5.0 10 60
Spalt Select (German) 5.0 10 15
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-33 (3 kartos, šlapios) 60.0 73

Pastabos

Salinimas:
15min - 50°C (santykis 2:1)
60min - 65°C (santykis 3:1)
tekinimas ~ 78°C

Fermentacija:
pirminė -3 dienos
antrinė -be antrinės

Komentarai

  • Modeslovas

    2012 m. Sausio 14 d.
    nu sito ragausim butinai ). Zirnio nesu bandes
  • erstikis

    2012 m. Sausio 15 d.
    Ko gero spėsim paragauti jau sausio 27d.
  • erstikis

    2012 m. Sausio 18 d.
    Nieko gero, efektyvumas - šūdinas gavosi, tad alus išėjo be kūno. Jaučiasi aitrumas (spėju nuo žirnių). Iš esmės geriamas, bet pasigirti nėra kuo.
  • Modeslovas

    2012 m. Vasario 4 d.
    Ragautas vakar. Tipiskas pakruojo 'molio' pavyzdys su lengvu zirnio skoniu. Padariau isvada , kad S33 man nepatinka.
  • erstikis

    2012 m. Vasario 4 d.
    Jei ne tas žirnių skonis, būtų pusėtinas alus. Man S-33 charakteris priimtinas :)
Prisijungę aludariai