Receptas / G'Mornin
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gruodžio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. lapkričio 15 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.62
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Golden Promise Pale Ale salyklas | 5.0 | 4.830 | 86.6 | |
CaraHell salyklas | 25.0 | 0.200 | 3.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.200 | 3.6 | |
Vienos salyklas | 7.5 | 0.200 | 3.6 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.140 | 2.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 806.0 | 0.010 | 0.2 | |
5.580 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Bravo | 15.5 | 7 | 60 | |
Bravo | 15.5 | 12 | 40 | |
Simcoe | 13.0 | 12 | 25 | |
Centennial | 10.5 | 7 | 1 | |
Citra | 12.0 | 28 | 0 | |
Centennial | 10.5 | 12 | 0 | |
78 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 15.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Pagal „Good Morning America“ receptą (be kavos)
Receptinis salinimas:
Baziniai sakyklai
45–55˚C – 10 min
55–64˚C – 10 min
64˚C – 30 min
65–73˚C – 10 min
73˚C – 20 min
pridedami likę salyklai
76˚C ir tekinam
Fermentacija turėtų būti 18˚C. Mano daryta 20˚C.
Receptinis salinimas:
Baziniai sakyklai
45–55˚C – 10 min
55–64˚C – 10 min
64˚C – 30 min
65–73˚C – 10 min
73˚C – 20 min
pridedami likę salyklai
76˚C ir tekinam
Fermentacija turėtų būti 18˚C. Mano daryta 20˚C.