Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gruodžio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. lapkričio 15 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.014
ABV:
6.2 %
IBU:
38
EBC:
15
IBU/OG:
0.62
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Golden Promise Pale Ale salyklas 5.0 4.830
CaraHell salyklas 25.0 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.200
Vienos salyklas 7.5 0.200
BEST Munich salyklas 15.5 0.140
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 806.0 0.010
      5.580

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 7 60
Bravo 15.5 12 40
Simcoe 13.0 12 25
Centennial 10.5 7 1
Citra 12.0 28 0
Centennial 10.5 12 0
      78  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 15.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Pagal „Good Morning America“ receptą (be kavos)

Receptinis salinimas:
Baziniai sakyklai
45–55˚C – 10 min
55–64˚C – 10 min
64˚C – 30 min
65–73˚C – 10 min
73˚C – 20 min
pridedami likę salyklai
76˚C ir tekinam
Fermentacija turėtų būti 18˚C. Mano daryta 20˚C.
Prisijungę aludariai