Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gruodžio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. sausio 13 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.011
ABV:
5.0 %
IBU:
35
EBC:
14
IBU/OG:
0.71
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
CaraRed salyklas 50.0 0.500
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
El Dorado 14.5 5 45
Polaris 18.0 5 45
El Dorado 14.5 5 10
Polaris 18.0 5 10
El Dorado 14.5 10 5
Polaris 18.0 10 5
El Dorado 14.5 30 1
Polaris 18.0 30 1
El Dorado 14.5 50 0
Polaris 18.0 50 0
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Komentarai

  • AntaKalnietis

    2016 m. Gruodžio 14 d.
    Vien tik receptą skaitant jau seilė varva. Kai bus gatavas, papasakok apie rezultatą :)
  • Zylė

    2017 m. Vasario 3 d.
    Kartumas dar per aštrus. Palieku plius trim savaitėm nurimti. Itariu dėl massive dry hop paėmė kartrumo ne pagal planą. 
  • AntaKalnietis

    2017 m. Vasario 9 d.
    Tas kartumas toks "žoliškas"? Manau susigulės bręstant. Neseniai intertnetinėse platybėse išskaičiau, kad geriau vietoj šalto masyvaus geriau daryti daryti masyvenį 5 min ir "flameout" dėjimą. Tada, atseit, aromato daugiau ir to žoliškumo mažiau būna. Kaip ten realybėj - reiks abu variantus išbandyt ir palygint.
Prisijungę aludariai