Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gruodžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. lapkričio 6 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.011
ABV:
5.7 %
IBU:
29
EBC:
14
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
      5.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 13 60
Target 10.3 10 15
Target 10.3 10 10
Target 10.3 12 5
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

BREW MONK STEPS:

PRIPILAM 23 L VANDENS

1. AUTO
 - TEMP: 42
 – POWER: 2500
 – TIMER: 15
    Beriami dribsniai
    GAMINANT PO PIRMO CIKLO SPAUSTI [AUTO]

2. AUTO
 - TEMP: 52
 - TIMER: 15
    Beriami salyklai

3. AUTO
 - TEMP: 61
 - TIMER: 60
4. AUTO
 - TEMP: 68
 - TIMER: 30

5. AUTO – BUS GARSINIS SIGNALAS, REIKS PASPAUSTI „AUTO“
 - TEMP: 78
 - TIMER: 15

PENKTO ŽINGSNIO METU, PASIEKUS TEMPERATŪRĄ, IŠKELTAS SALYKLAS PRAPLAUNAMAS 4 L 80˚ VANDENIU. TADA VĖL NULEIDŽIAMAS IR PAKAITINAMAS 5 MINUTES. TUOMET VĖL IŠKELIAMAS IR PRAPLAUNAMAS DAR 5 L VANDENS.

6. AUTO
 - TEMP: 100
 - TIMER: 90
 - POWER: 1900
SUDEDAMI PIRMI APYNIAI

7. TIMER: 15 (HOP1)
SUDEDAMI APYNIAI IR PRIEDAI

8. TIMER: 10 (HOP2)
SUDEDAMI APYNIAI

9. TIMER: 5 (HOP3)
SUDEDAMI APYNIAI

10. START

Norint kažką keisti darymo metu, spausti PAUSE. Norint tęsti – AUTO.
Prisijungę aludariai