Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gruodžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. kovo 12 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.012
ABV:
6.1 %
IBU:
42
EBC:
15
IBU/OG:
0.72
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.300
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.150
      6.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 22 60
Target 10.3 12 15
Target 10.3 12 10
Target 10.3 12 5
      58  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Pilstant dėti po 4 g/l cukraus užgazavimui.
Stiprumas pakyla 0,2%

BREW MONK STEPS:

24 L VANDENS

1. 42˚ 15 min - dribsniai
2. 61˚ 60 min – salyklai
3. 68˚ 30 min
4. 78˚ 45 min (kol ištekinsiu) – 4+5 litrai 80˚ vandens
5. 100˚ 90 min
6. 60 min (HOP1)
7. 15 min (HOP2)
8. 10 min  (HOP3)
9. 5 min (HOP4)
Prisijungę aludariai