Receptas / Gedimino sapnas
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gruodžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. gruodžio 29 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
42
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.72
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.300 | 86.2 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.500 | 8.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 3.3 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.150 | 2.4 | |
6.150 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 3.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
BREW MONK STEPS:
24 L VANDENS
24 L VANDENS
- 60˚ 30 min – salyklai
- 70˚ 15 min
- 78˚ 45 min (kol ištekinsiu) – 4+5 litrai 80˚ vandens
- 100˚ 90 min
- 60 min (HOP1)
- 15 min (HOP2)
- 10 min (HOP3)
- 5 min (HOP4)