Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gruodžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. kovo 15 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.011
ABV:
6.0 %
IBU:
40
EBC:
14
IBU/OG:
0.69
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.300
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 20 60
Target 10.3 12 15
Target 10.3 12 10
Target 10.3 12 5
      56  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

BREW MONK STEPS:

PRIPILAM 23 L VANDENS

1. AUTO
 - TEMP: 42
 – POWER: 2500
 – TIMER: 15
    Beriami dribsniai
    GAMINANT PO PIRMO CIKLO SPAUSTI [AUTO]

2. AUTO
 - TEMP: 52
 - TIMER: 15
    Beriami salyklai

3. AUTO
 - TEMP: 61
 - TIMER: 60
4. AUTO
 - TEMP: 68
 - TIMER: 30

5. AUTO – BUS GARSINIS SIGNALAS, REIKS PASPAUSTI „AUTO“
 - TEMP: 78
 - TIMER: 15

PENKTO ŽINGSNIO METU, PASIEKUS TEMPERATŪRĄ, IŠKELTAS SALYKLAS PRAPLAUNAMAS 4 L 80˚ VANDENIU. TADA VĖL NULEIDŽIAMAS IR PAKAITINAMAS 5 MINUTES. TUOMET VĖL IŠKELIAMAS IR PRAPLAUNAMAS DAR 5 L VANDENS.

6. AUTO
 - TEMP: 100
 - TIMER: 90
 - POWER: 1900

7. TIMER 60 (HOP1)
SUDEDAMI PIRMI APYNIAI

7. TIMER: 15 (HOP2)
SUDEDAMI APYNIAI

8. TIMER: 10 (HOP3)
SUDEDAMI APYNIAI

9. TIMER: 5 (HOP4)
SUDEDAMI APYNIAI

10. START

Norint kažką keisti darymo metu, spausti PAUSE. Norint tęsti – AUTO.
Prisijungę aludariai