Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gruodžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. balandžio 29 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.012
ABV:
6.1 %
IBU:
42
EBC:
15
IBU/OG:
0.72
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.300
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.150
      6.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 22 60
Target 10.3 12 15
Target 10.3 12 10
Target 10.3 12 5
      58  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Pilstant dėti po 4 g/l cukraus užgazavimui.
Stiprumas pakyla 0,2%

BREW MONK STEPS:

PRIPILAM 24 L VANDENS

1. AUTO
 - TEMP: 42
 – POWER: 2500
 – TIMER: 15
    Beriami dribsniai
    GAMINANT PO PIRMO CIKLO SPAUSTI [AUTO]

2. AUTO
 - TEMP: 52
 - TIMER: 15
    Beriami salyklai

3. AUTO
 - TEMP: 61
 - TIMER: 60
4. AUTO
 - TEMP: 68
 - TIMER: 30

5. AUTO – BUS GARSINIS SIGNALAS, REIKS PASPAUSTI „AUTO“
 - TEMP: 78
 - TIMER: 30

PENKTO ŽINGSNIO METU, PASIEKUS TEMPERATŪRĄ, IŠKELTAS SALYKLAS PRAPLAUNAMAS 4 L 80˚ VANDENIU. TADA VĖL NULEIDŽIAMAS IR PAKAITINAMAS 5 MINUTES. TUOMET VĖL IŠKELIAMAS IR PRAPLAUNAMAS DAR 5 L VANDENS.

6. AUTO
 - TEMP: 100
 - TIMER: 90
 - POWER: 1900

7. TIMER 60 (HOP1)
SUDEDAMI PIRMI APYNIAI

7. TIMER: 15 (HOP2)
SUDEDAMI APYNIAI

8. TIMER: 10 (HOP3)
SUDEDAMI APYNIAI

9. TIMER: 5 (HOP4)
SUDEDAMI APYNIAI

10. START

Norint kažką keisti darymo metu, spausti PAUSE. Norint tęsti – AUTO.
Prisijungę aludariai