Informacija

Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gruodžio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gruodžio 19 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.013
ABV:
5.6 %
IBU:
18
EBC:
8
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 4.5 8.500
      8.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Herkules 14.5 20 60
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 24.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

30min=50*C
40min=63*C
20min=68*C
10min=76*C
Tekinimas letas=1h30min
Virimas=60min
Momentinis atvesinimas iki=24*C
Supilamos mieles
Fermentacija 18*C

Prisijungę aludariai