Receptas / Paprasciau nebera kur :)
Informacija
Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gruodžio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gruodžio 19 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 4.5 | 8.500 | 100.0 | |
8.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 24.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
30min=50*C
40min=63*C
20min=68*C
10min=76*C
Tekinimas letas=1h30min
Virimas=60min
Momentinis atvesinimas iki=24*C
Supilamos mieles
Fermentacija 18*C
40min=63*C
20min=68*C
10min=76*C
Tekinimas letas=1h30min
Virimas=60min
Momentinis atvesinimas iki=24*C
Supilamos mieles
Fermentacija 18*C