Receptas / grolsh klonas NR2
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gruodžio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 24 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
3.7 %
|
|
IBU:
40
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.83
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 65.2 | |
Kukurūzų dribsniai | 3.0 | 1.000 | 21.7 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.200 | 4.3 | |
CaraPils | 5.0 | 0.200 | 4.3 | |
CaraHell | 25.0 | 0.200 | 4.3 | |
4.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Select (German) | 5.0 | 80 | 60 | |
Saaz (Czech) | 2.9 | 15 | 20 | |
Saaz (Czech) | 2.9 | 15 | 0 | |
110 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 trečio naudojimo | 12.0 | 59 |
Pastabos
RO/krano - 20/1. +2gCaSO4+1g CaCl2/10L 2,17L/kg
10L 51C > 47C 7min.
atskirti tirštą mentalą nuo skysto. abu pakaitinti iki 68C
pusę tiršto mentalo sumaišyti su skystu ir grąžinti į salinimo kubilą
kito tiršto mentalo dekokcija (68C 20min, spirti iki virimo, virti 20min)
sumaišyti su šalta osmoze iki 74C
grąžinti į kubilą. 68C 90min.
4L 100C > 78C
tekinti (susimoviau, tekinant atvėso)
pH 5.2
Ca 78
Mg 2
SO4 118
Na 3
Cl 51
HCO 20
RA -40
10L 51C > 47C 7min.
atskirti tirštą mentalą nuo skysto. abu pakaitinti iki 68C
pusę tiršto mentalo sumaišyti su skystu ir grąžinti į salinimo kubilą
kito tiršto mentalo dekokcija (68C 20min, spirti iki virimo, virti 20min)
sumaišyti su šalta osmoze iki 74C
grąžinti į kubilą. 68C 90min.
4L 100C > 78C
tekinti (susimoviau, tekinant atvėso)
pH 5.2
Ca 78
Mg 2
SO4 118
Na 3
Cl 51
HCO 20
RA -40
erstikis
2012 m. Sausio 31 d.runce
2012 m. Sausio 31 d.Modeslovas
2012 m. Sausio 31 d.erstikis
2012 m. Sausio 31 d.runce
2012 m. Sausio 31 d.