Receptas / Lagerfeld
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gruodžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. gruodžio 29 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.61
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Biržų) | 5.0 | 4.000 | 80.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.500 | 10.0 | |
CaraPils | 5.0 | 0.250 | 5.0 | |
CaraHell | 25.0 | 0.250 | 5.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 10.0 | 22 | 60 | |
Hallertau Mittelfrüh | 4.0 | 30 | 10 | |
52 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 12.0 | 80 |
Pastabos
Receptas, su minimaliais pakeitimais, sudarytas pagal runces grolsh klonas. NR1
3 L/kg
55C - 20 min.
1/2 - decoction'as (20 min.)
68C - 60 min.
74C - 20 min.
3 L/kg
55C - 20 min.
1/2 - decoction'as (20 min.)
68C - 60 min.
74C - 20 min.
audryla
2012 m. Sausio 12 d....ir niekada man karčio nebus per daug :-)
Nėra per daug to karčio, jis neįkirus, tiesiog reikia laiko, kad čiut nurimtų. Pabrandink!!!
Gytis
2012 m. Sausio 13 d.runce
2012 m. Sausio 27 d.Gytis
2012 m. Sausio 27 d.Dainius
2012 m. Kovo 7 d.