Informacija

Kiekis:
45 litrai
Efektyvumas:
72 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 25 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. vasario 27 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.013
ABV:
5.1 %
IBU:
30
EBC:
18
IBU/OG:
0.58
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 7.500
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 2.500
CaraHell 25.0 0.250
Kvietinis salyklas (tamsus) 15.0 0.200
Skrudintas miežių salyklas 1100.8 0.100
      10.550

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 14.2 40 60
Kent Golding (U.K.) 4.0 30 5
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Dry Baker yeast 24.0 75

Pastabos

25 g kadagio uogos 10 min.
15 g kalendros sėklos 10 min.
10 g kardamonas 10 min.

Komentarai

  • pofke

    2011 m. Vasario 26 d.
    Šitas receptas ne visai witbier stilių atitinka, gal labiau prie kitokio alaus?
  • svyturys

    2011 m. Vasario 27 d.
    Aš ir vis galvojau, kur jį įmest, tai paskubom prie WIT įmečiau. Perdėjau į alų su prieskoniais :)
Prisijungę aludariai