Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gruodžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. vasario 23 d.

Parametrai

OG:
1.041
FG:
1.006
ABV:
4.5 %
IBU:
26
EBC:
6
IBU/OG:
0.64
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miežių salyklas „BREWFERM Pils“ 3.0 3.500
Marris Otter 4.0 1.000
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.8 10 60
Cascade (U.S.) 4.4 10 30
Citra 13.8 5 30
Cascade (U.S.) 4.4 10 15
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Lager 24.0 85

Pastabos

Gimtadieniui kad visi galetu gert

Komentarai

  • west

    2011 m. Gruodžio 29 d.
    O kas blogai pagal tave?
  • Gytis

    2011 m. Gruodžio 29 d.
    Su pavadinimais geriau nejuokauk. Čia toks prietaras.
  • audryla

    2011 m. Gruodžio 30 d.
    @west
    Na pavadinimą atidžiai perskaityk :-)
    Mano galva "piLSneriuks" turėtų būti, o ne "piSneriuks"
  • west

    2011 m. Gruodžio 30 d.
    aaaa o aš jau išsigandau kad recepte klaidų privėliau
    O pavadinimas tai toks ir turi būt. Kažkaip jaunystėje sakydavom "einam alaus ipisim" tai ir gavosi pisneriukas :)
  • west

    2012 m. Liepos 24 d.
    vnz atsidariau paskutinį butelį ir supratau pilsnerį reikia pradėt gert po min pusės metų o ne pabaigt .:) nes kai geriau po mėn buvo prastas o dabar super. tik apynių dvigubai reikia dėt nes per ilgą laiką nusėda labai.
Prisijungę aludariai