Receptas / Weiss
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 4.000 | 60.6 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.000 | 30.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 6.1 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.200 | 3.0 | |
6.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (DE) | 4.5 | 20 | 30 | |
Tettnanger (DE) | 4.5 | 30 | 10 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 75 |