Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. sausio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 19 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.011
ABV:
5.1 %
IBU:
24
EBC:
16
IBU/OG:
0.49
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Vienna salyklas 9.0 2.200
BEST Munich salyklas 15.5 1.500
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.000
BEST Caramel Hell salyklas 30.0 0.300
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.5 20 60
Tettnanger (DE) 4.5 20 40
Hallertau Mittelfruh 3.5 20 20
Tettnanger (DE) 4.5 20 0
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager 12.0 78

Pastabos

  1:2   50C-20min
1/3 dekokcija 15 min
  1:3   66C-60min
1/3 dekokcija
          70C-10min
          76C --->out
 tekinam iki  1,012 (toliau bėga lukštų kartumas)
 90min virimas
h2o puse kiekio dejonizuoto +antakalnio čiaupo +2ml 85%f.r. +tekinimui 1,5ml 85%f.r.
 fermentacija 10 laipsnių aplinkoje.

geras vasarinis lageris.noretusi geresnes putos
kitą karta padidinti karamelinio ir OG ir IBU 
Prisijungę aludariai