Receptas / Köstritzer'is
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. sausio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 19 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
57
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 60.0 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 0.600 | 12.0 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.500 | 10.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 805.4 | 0.400 | 8.0 | |
CaraMunich salyklas | 120.9 | 0.300 | 6.0 | |
CaraPils salyklas | 4.5 | 0.200 | 4.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 40 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 20 | 30 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 20 | 10 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager | 15.0 | 78 |
Pastabos
50C-30min
64C-30min
1/3 dekokcija 15min.
69C-30min
77C--->out
tekinimas 1,5-2 h
virimas 100min.
fermentacija aukštesnėje nei lageriai.Pradedam 15C-10C---> 2sav. kol pasiekia beveik FG pirminė ne ilgiau,toliau mažinam po laipsnį į dieną kol pasiekiam 3C. Lageriuojam 0 C - 4sav
geras.nekeisčiau nieko
64C-30min
1/3 dekokcija 15min.
69C-30min
77C--->out
tekinimas 1,5-2 h
virimas 100min.
fermentacija aukštesnėje nei lageriai.Pradedam 15C-10C---> 2sav. kol pasiekia beveik FG pirminė ne ilgiau,toliau mažinam po laipsnį į dieną kol pasiekiam 3C. Lageriuojam 0 C - 4sav
geras.nekeisčiau nieko
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
1.0
(1 balsas)
Aludarių Taurė 2017
2017 m. balandžio 30 d.