Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
72 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. sausio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 19 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.011
ABV:
4.9 %
IBU:
27
EBC:
57
IBU/OG:
0.56
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
BEST Munich Dark salyklas 28.0 0.600
BEST Munich salyklas 15.5 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 805.4 0.400
CaraMunich salyklas 120.9 0.300
CaraPils salyklas 4.5 0.200
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.5 40 60
Hallertau Mittelfruh 3.5 20 30
Hallertau Mittelfruh 3.5 20 10
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager 15.0 78

Pastabos

50C-30min
64C-30min
1/3 dekokcija 15min.
69C-30min
77C--->out
tekinimas 1,5-2 h
virimas 100min.
fermentacija aukštesnėje nei lageriai.Pradedam 15C-10C---> 2sav. kol pasiekia beveik FG pirminė ne ilgiau,toliau mažinam po laipsnį į dieną kol pasiekiam 3C. Lageriuojam 0 C - 4sav
geras.nekeisčiau nieko

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

1.0

(1 balsas)

Komentarai

  • elis

    2017 m. Gruodžio 21 d.
    Aludarių taurė 2017m. 

    Lagers : Schwarzbier 2 vieta

Prisijungę aludariai