Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
78 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. vasario 3 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. kovo 20 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.008
ABV:
6.8 %
IBU:
28
EBC:
15
IBU/OG:
0.47
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
BEST Red X salyklas 30.0 1.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Ekuanot 16.0 5 60
Ekuanot 16.0 10 20
Ekuanot 16.0 15 10
Ekuanot 16.0 20 1
Ekuanot 16.0 50 0
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 87

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
2 mangai 300.0 g Virimui 2 min.

Pastabos

20min 52°C (+12ltr. 60°C H2O) (1/2)
90min 65°C (+6ltr. 100°C H2O) (1/3)
Keliam iki 78°C ant viryllės
Tekinam su 78°C H2O (termoizoliuotame inde)

Mangai susmulkinami ir paverdami 2min dėl dezinfekcijos.
Prisijungę aludariai