Receptas / Patropintas Ekvanotas
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. vasario 3 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. kovo 20 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
6.8 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 83.3 | |
BEST Red X salyklas | 30.0 | 1.000 | 16.7 | |
6.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 87 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
2 mangai | 300.0 g | Virimui | 2 min. |
Pastabos
20min 52°C (+12ltr. 60°C H2O) (1/2)
90min 65°C (+6ltr. 100°C H2O) (1/3)
Keliam iki 78°C ant viryllės
Tekinam su 78°C H2O (termoizoliuotame inde)
Mangai susmulkinami ir paverdami 2min dėl dezinfekcijos.
90min 65°C (+6ltr. 100°C H2O) (1/3)
Keliam iki 78°C ant viryllės
Tekinam su 78°C H2O (termoizoliuotame inde)
Mangai susmulkinami ir paverdami 2min dėl dezinfekcijos.