Receptas / Kronen Blanc Ligonių 05.05
Informacija
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 4.000 | 48.1 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.000 | 48.1 | |
Cukrus | 0.0 | 0.310 | 3.7 | |
8.310 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 6 | 60 | |
Sladek | 6.7 | 5 | 60 | |
Sladek | 6.7 | 5 | 45 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 30 | |
Sladek | 6.7 | 5 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 10 | |
33 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė | 20.0 g | Virimui | 10 min. | |
Apelsinų žievelė | 13.0 g | Virimui | 15 min. | |
Apelsinų žievelė | 10.0 g | Virimui | 20 min. | |
Kardamonas | 1.0 g | Virimui | 5 min. | |
Kalendra | 1.0 g | Virimui | 5 min. |
Pastabos
20 min 10 g apelsinų žievelė, 15 min apelsinu zieveles 13 g. 10 min apelsinu zieveles 20 g
5 min 1g Traiškyto kardomono, 1g kaliandros traiškytos.
Kardamonas ir kalendra prieš traiškant truputį pakepinti keptuvėje, kad labiau atskleistų savo aromatą.
5 min 1g Traiškyto kardomono, 1g kaliandros traiškytos.
Kardamonas ir kalendra prieš traiškant truputį pakepinti keptuvėje, kad labiau atskleistų savo aromatą.