Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
52 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. vasario 5 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gegužės 11 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.017
ABV:
5.6 %
IBU:
14
EBC:
19
IBU/OG:
0.24
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis tamsus salyklas 18.0 4.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.000
Cukrus 0.0 0.310
      8.310

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Willamette 5.0 6 60
Sladek 6.7 5 60
Sladek 6.7 5 45
Willamette 5.0 6 30
Sladek 6.7 5 30
Willamette 5.0 6 10
      33  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 72

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė 20.0 g Virimui 10 min.
Apelsinų žievelė 13.0 g Virimui 15 min.
Apelsinų žievelė 10.0 g Virimui 20 min.
Kardamonas 1.0 g Virimui 5 min.
Kalendra 1.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

20 min 10 g apelsinų žievelė, 15 min apelsinu zieveles 13 g. 10 min apelsinu zieveles 20 g



 5 min 1g Traiškyto kardomono, 1g kaliandros traiškytos.
Kardamonas ir kalendra prieš traiškant truputį pakepinti keptuvėje, kad labiau atskleistų savo aromatą.
Prisijungę aludariai