Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 25 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.012
ABV:
4.9 %
IBU:
22
EBC:
11
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas cekiskas 3.0 3.800
Miuncheno salyklas 25.0 0.500
Melanoidinas 70.1 0.100
      4.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Perle 7.8 20 60
Hallertau Mittelfrüh 4.2 15 15
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WYEAST XL 2206 BAVARIAN LAGER 12.0 75

Pastabos

95% RO/ 5% krano
+
+2g CaCl2+ 2g CaSO4 + 2g MgSO4 (40L)
RA = -10 (-9 optimalus)

Komentarai

  • erstikis

    2012 m. Kovo 29 d.
    Įdomu būtų paragauti šio alaus.
  • Modeslovas

    2012 m. Kovo 29 d.
    Tai ragausim, o kaip kitaip )))
  • Modeslovas

    2012 m. Balandžio 13 d.
    Išpilsčiau prieš pusvalandį, nu puikus alutis paragavus pasirodė. Ka galiu pasakyt investicija i mieles pasiteisino :)
Prisijungę aludariai