Receptas / Modeslovo MH
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 25 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas cekiskas | 3.0 | 3.800 | 86.4 | |
Miuncheno salyklas | 25.0 | 0.500 | 11.4 | |
Melanoidinas | 70.1 | 0.100 | 2.3 | |
4.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Perle | 7.8 | 20 | 60 | |
Hallertau Mittelfrüh | 4.2 | 15 | 15 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WYEAST XL 2206 BAVARIAN LAGER | 12.0 | 75 |
Pastabos
95% RO/ 5% krano
+
+2g CaCl2+ 2g CaSO4 + 2g MgSO4 (40L)
RA = -10 (-9 optimalus)
+
+2g CaCl2+ 2g CaSO4 + 2g MgSO4 (40L)
RA = -10 (-9 optimalus)
erstikis
2012 m. Kovo 29 d.Modeslovas
2012 m. Kovo 29 d.Modeslovas
2012 m. Balandžio 13 d.