Receptas / Simono varduvinis :)
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 16 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 4.0 | 3.000 | 56.6 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 18.9 | |
Pale Ale salyklas | 7.0 | 1.000 | 18.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.200 | 3.8 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.100 | 1.9 | |
5.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Golding (Slovenia) | 5.2 | 20 | 60 | |
Saaz (Czech) | 2.9 | 20 | 40 | |
Saaz (Czech) | 2.9 | 20 | 20 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3787 Trappist High Gravity | 87.0 | 87 |
Pastabos
Salinimas 66C -- 80 min
Fermentacija nuo 18C.
Fermentacija nuo 18C.
Žaldokas
2012 m. Sausio 11 d.Gytis
2012 m. Vasario 14 d.