Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 16 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.007
ABV:
6.5 %
IBU:
22
EBC:
17
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 4.0 3.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Pale Ale salyklas 7.0 1.000
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.200
CaraCrystal 120.1 0.100
      5.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Golding (Slovenia) 5.2 20 60
Saaz (Czech) 2.9 20 40
Saaz (Czech) 2.9 20 20
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3787 Trappist High Gravity 87.0 87

Pastabos

Salinimas 66C -- 80 min
Fermentacija nuo 18C.

Komentarai

  • Žaldokas

    2012 m. Sausio 11 d.
    Ėdrios mielės reikia pasakyt :) Jau dabar 1.008 (atenuacija 86%) ir dar smagiai burbuliuoja nekaži kiek lėtėdamos. Gaila tik būsiu nevykusiai salyklus parinkęs, matyt Biscuit. Labai intensyviai sausainiais atsiduoda, o gal tai mielių charakteris?
  • Gytis

    2012 m. Vasario 14 d.
    Ragautas 2012 02 12 po pasta arabiata. Vieninga žmonos, sūnaus ir mano nuomonė - puikus alus. Gaila, kad tik 0,5 ltr turėjau.
Prisijungę aludariai