Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. vasario 13 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. balandžio 8 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.015
ABV:
5.7 %
IBU:
19
EBC:
9
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
BEST Kvietinis salyklas 4.0 2.500
BEST Munich salyklas 15.5 0.250
      5.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mosaic 12.0 7 60
Mosaic 12.0 6 30
Mosaic 12.0 8 5
      21  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 12.0 74

Pastabos

Salinimas:
45°C - 25 min. (Ferulic acid rest)
66°C - 90 min.
76°C -> out

Virimas:
90 min

Prisijungę aludariai