Receptas / Hefeweizen MoM20 (Mozaikinis bananas 2017)
Informacija
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 52.2 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 2.500 | 43.5 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.250 | 4.3 | |
5.750 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |
Pastabos
Salinimas:
45°C - 25 min. (Ferulic acid rest)
66°C - 90 min.
76°C -> out
Virimas:
90 min
45°C - 25 min. (Ferulic acid rest)
66°C - 90 min.
76°C -> out
Virimas:
90 min