Receptas / Maniakas angelo veidu
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.000 | 37.7 | |
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') | 6.0 | 1.500 | 28.3 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.000 | 18.9 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 0.500 | 9.4 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.250 | 4.7 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.050 | 0.9 | |
5.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 30 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 30 | 30 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 15 | 15 | |
75 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager | 12.0 | 78 |
Pastabos
50C-30min
65C-60min, dvi 1/3 dekokcijos
72C-20min
77C->out
~dvi valandos virimo
atvėsinta iki 15C
aplinka ~11 C
mielės bavaria lager trečiokių pyragas
65C-60min, dvi 1/3 dekokcijos
72C-20min
77C->out
~dvi valandos virimo
atvėsinta iki 15C
aplinka ~11 C
mielės bavaria lager trečiokių pyragas