Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. vasario 16 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 26 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.011
ABV:
5.3 %
IBU:
22
EBC:
12
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.000
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') 6.0 1.500
BEST Munich salyklas 15.5 1.000
BEST Vienna salyklas 9.0 0.500
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.250
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.050
      5.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 3.5 30 60
Hallertau Mittelfruh 3.5 30 30
Hallertau Mittelfruh 3.5 15 15
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager 12.0 78

Pastabos

50C-30min
65C-60min,   dvi  1/3 dekokcijos
72C-20min
77C->out
~dvi valandos virimo
atvėsinta iki 15C
aplinka ~11 C
mielės bavaria lager trečiokių pyragas
Prisijungę aludariai