Receptas / Light Ale
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. vasario 18 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. balandžio 11 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 78.1 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 70.9 | 0.750 | 11.7 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.500 | 7.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.150 | 2.3 | |
6.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target | 10.3 | 10 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 25 | 30 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Abbaye | 11.0 | 75 |
Pastabos
66-60 min;
72- 30 min;
78-10 min.
72- 30 min;
78-10 min.