Receptas / Kovo šerkšn4s
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. kovo 2 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. kovo 4 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 10.000 | 87.0 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 1.000 | 8.7 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.500 | 4.3 | |
11.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Goldings | 4.0 | 100 | 60 | |
Saaz (CZ) | 3.3 | 100 | 15 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M41 Belgian Ale | 12.0 | 85 | |
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager | 12.0 | 78 |
Pastabos
Viena misa, skirtinga fermentacija, du alūs: belgiškas auksinis ir Bohemijos lageris. Palyginimui.
Salinimas: 65-30min, 70-45min.
Salinimas: 65-30min, 70-45min.