Receptas / Storo & Barzdos Saldainis
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. kovo 5 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. gruodžio 11 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.500 | 80.9 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.500 | 7.4 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.400 | 5.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.200 | 2.9 | |
BEST Caramel Munich III salyklas | 165.8 | 0.200 | 2.9 | |
6.800 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast | 11.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas:
1. 90 min 65 C
Tekinimas
2. 20 min 60 C
Tekinimas
Receptas sudarytas su Savo Alaus pagalba.
1. 90 min 65 C
Tekinimas
2. 20 min 60 C
Tekinimas
Receptas sudarytas su Savo Alaus pagalba.