Receptas / Raudonbarzdis
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. kovo 12 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. rugsėjo 28 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
27
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Red X salyklas | 30.0 | 3.500 | 62.4 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.000 | 17.8 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 0.900 | 16.0 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.100 | 1.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.100 | 1.8 | |
BEST Skrudinti miežiai | 1303.0 | 0.010 | 0.2 | |
5.610 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target | 10.3 | 20 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 15 | 5 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | - | 15 min. |
Pastabos
22 l 42˚C vandens
- 42˚C – 15 min
- 64˚C – 60 min
- 72˚C – 30 min
- 78˚C – 30 min
- Nuleisti 10 l misos
- 5 l 80˚C vandens su 15 min cirkuliacija
- Iškelti salyklą ir perlieti į 5 l 80˚C vandens