Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. kovo 12 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. rugsėjo 28 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.011
ABV:
5.6 %
IBU:
21
EBC:
27
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Red X salyklas 30.0 3.500
BEST Munich salyklas 15.5 1.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 0.900
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.5 0.100
Avižiniai dribsniai 4.0 0.100
BEST Skrudinti miežiai 1303.0 0.010
      5.610

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target 10.3 20 60
East Kent Golding 5.5 15 5
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g - 15 min.

Pastabos

22 l 42˚C vandens

  • 42˚C – 15 min
  • 64˚C – 60 min
  • 72˚C – 30 min
  • 78˚C – 30 min
    • Nuleisti 10 l misos
    • 5 l 80˚C vandens su 15 min cirkuliacija
    • Iškelti salyklą ir perlieti į 5 l 80˚C vandens
Verdam 60 min
Prisijungę aludariai