Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
78 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. kovo 14 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. balandžio 8 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.021
ABV:
4.5 %
IBU:
24
EBC:
53
IBU/OG:
0.43
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
Brown Malt salyklas 150.5 0.500
CaraAroma salyklas 396.5 0.250
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 803.0 0.250
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target 10.3 20 60
East Kent Golding 5.5 20 20
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 62

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Lazdyno riešutų CO2 ekstraktas 5.0 g Pirminei fermentacijai -

Pastabos

52°C - 20min (1/1.7)
69°C - 90min (1/3)
78°C - tekinimui (Kaitinam ant viryklės)
Fermentacija - 18-20°C
Lazdyno riešutų CO2 ekstraktas - į fermenterį aktyviai fermentacijai einant į pabaigą. Ekstraktas sušoka į aliejaus burbulus paviršiuje, nesijaudinam ir paliekam dviems savaitėms. 
120 g gliukozės užgazavimui. Pilstant žiūrim kad aliejus nepatektų į butelius.



Prisijungę aludariai