Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. kovo 20 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. balandžio 9 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.007
ABV:
6.0 %
IBU:
35
EBC:
15
IBU/OG:
0.66
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.000
BEST Red X salyklas 30.0 1.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Ekuanot 16.1 10 40
Ekuanot 16.1 15 10
Ekuanot 16.1 20 5
Ekuanot 16.1 25 0
Ekuanot 16.1 30 0
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 87

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Mangas 402.0 g Virimui 3 min.
Papaja 316.0 g Virimui 3 min.

Pastabos

20min 52°C (1/2)
90min 65°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)

Užgazavimui 140 g. gliukozės

Daržovės smulkiai supjaustomos, paverdamos 3 min dėl dezinfekcijos ir į fermenterį nekeliauja.
Prisijungę aludariai