Receptas / Patropintas Ekvanotas SE
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. kovo 20 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. balandžio 9 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
35
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.66
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.000 | 80.0 | |
BEST Red X salyklas | 30.0 | 1.000 | 20.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Ekuanot | 16.1 | 10 | 40 | |
Ekuanot | 16.1 | 15 | 10 | |
Ekuanot | 16.1 | 20 | 5 | |
Ekuanot | 16.1 | 25 | 0 | |
Ekuanot | 16.1 | 30 | 0 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 87 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mangas | 402.0 g | Virimui | 3 min. | |
Papaja | 316.0 g | Virimui | 3 min. |
Pastabos
20min 52°C (1/2)
90min 65°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)
Užgazavimui 140 g. gliukozės
Daržovės smulkiai supjaustomos, paverdamos 3 min dėl dezinfekcijos ir į fermenterį nekeliauja.
90min 65°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)
Užgazavimui 140 g. gliukozės
Daržovės smulkiai supjaustomos, paverdamos 3 min dėl dezinfekcijos ir į fermenterį nekeliauja.