Informacija

Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
89 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. vasario 3 d.

Parametrai

OG:
1.066
FG:
1.012
ABV:
7.1 %
IBU:
21
EBC:
15
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miežių salyklas (Čekija) 5.0 1.700
Miuncheno salyklas (Čekija) 15.0 1.700
      3.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum (Vokietija) 13.0 9 60
Spalt Select (Vokietija) 5.0 13 15
      22  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (Anglija) (antro naudojimo) 60.0 82

Pastabos

Salinimas:
15 min 52ºC (1:2) (pridėti 6,8L, 60ºC vandens);
60 min 65ºC (1:3) (pridėti 3,4L, 100ºC vandens);
1/3 mentalo užvirinama, grąžinama atgal;
10 min 78ºC (1:3);
tekinama.

Fermentacija:
pirminė -8 dienos;
antrinė -be antrinės.

Pastabos:
Salinimui: 10L (krano 2L, RO 8L);
Tekinimui: 10L (krano 8L, RO 2L).
Prisijungę aludariai