Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. balandžio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. birželio 18 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.012
ABV:
4.6 %
IBU:
17
EBC:
44
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
BEST Munich salyklas 15.5 2.000
BEST Caramel Amber salyklas 71.1 0.500
BEST Special X salyklas 351.8 0.500
BEST Chocolate salyklas 902.8 0.100
      6.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 12.0 10 50
Saaz (CZ) 4.0 10 25
Citra 12.0 10 15
Saaz (CZ) 4.0 10 2
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey 12.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Salyklo dėjimas prie 55°C Pirma pauzė prie 55°- 52°C - 20 min Antra pauzė prie 65°- 62°C - 35 min Trečia pauzė prie 72°C - 35 min Meshaut prie 78°C - 10min Vytimas 60 min. 10% misos karbonizacijai. 5d. pirminis rūgimas 9d. antrinis rūgimas 7d. karbonizacija (misa). Stiprumas 4,5%. Viso gavosi 28ltr.
Prisijungę aludariai