Receptas / Braso 002
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. balandžio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. birželio 18 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
44
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 49.2 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 2.000 | 32.8 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 71.1 | 0.500 | 8.2 | |
BEST Special X salyklas | 351.8 | 0.500 | 8.2 | |
BEST Chocolate salyklas | 902.8 | 0.100 | 1.6 | |
6.100 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey | 12.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Salyklo dėjimas prie 55°C
Pirma pauzė prie 55°- 52°C - 20 min
Antra pauzė prie 65°- 62°C - 35 min
Trečia pauzė prie 72°C - 35 min
Meshaut prie 78°C - 10min
Vytimas 60 min.
10% misos karbonizacijai.
5d. pirminis rūgimas
9d. antrinis rūgimas
7d. karbonizacija (misa).
Stiprumas 4,5%.
Viso gavosi 28ltr.