Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. balandžio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. balandžio 28 d.

Parametrai

OG:
1.041
FG:
1.009
ABV:
4.2 %
IBU:
13
EBC:
13
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.300
BEST Kvietinis salyklas 4.0 1.300
BEST Heidelberg kvietinis salyklas 39.0 1.000
      4.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.5 40 60
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew WB-06 13.0 78

Pastabos

43C - 20min
67C - 40min
72C - 20min
78C - 10min

Fermentavimo t startas 18c 3d
duoti pakilti iki 22c iki fermentacijos pabaigos.
Prisijungę aludariai