Receptas / Angelas maniako veidu
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
36
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') | 6.0 | 4.000 | 39.2 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 24.5 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.700 | 16.7 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 1.000 | 9.8 | |
BEST Caramel Extra Dark salyklas | 185.3 | 0.400 | 3.9 | |
BEST Chocolate salyklas | 902.1 | 0.300 | 2.9 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.200 | 2.0 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.100 | 1.0 | |
10.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 70 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 70 | 30 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 20 | 15 | |
160 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager | 200.0 | 78 |
Pastabos
50C-30min
65C-60min, 1/5 dekokcijos
72C-20min
77C->out
90min virimo
atvėsinta iki 14C
aplinka ~11 C
mielės bavaria lager šlapios
65C-60min, 1/5 dekokcijos
72C-20min
77C->out
90min virimo
atvėsinta iki 14C
aplinka ~11 C
mielės bavaria lager šlapios
elis
2018 m. Gegužės 25 d.AT2018m.Amerikietiškų ir angliškų elių kategorijos ir medalio laimėtojas 2 vieta
AT2018m.Amerikietiškų ir angliškų elių sesijos 1 vieta