Informacija

Kiekis:
46 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. balandžio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. balandžio 23 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.011
ABV:
5.2 %
IBU:
23
EBC:
36
IBU/OG:
0.46
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') 6.0 4.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.500
BEST Munich salyklas 15.5 1.700
BEST Vienna salyklas 9.0 1.000
BEST Caramel Extra Dark salyklas 185.3 0.400
BEST Chocolate salyklas 902.1 0.300
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.200
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.100
      10.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 3.5 70 60
Hallertau Mittelfruh 3.5 70 30
Hallertau Mittelfruh 3.5 20 15
      160  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager 200.0 78

Pastabos

50C-30min
65C-60min,   1/5 dekokcijos
72C-20min
77C->out
90min  virimo
atvėsinta iki 14C
aplinka ~11 C
mielės bavaria lager šlapios

Komentarai

  • elis

    Prieš 5 sav.  
    AT2018m.absoliučioje įskaitoje 12 vieta
    AT2018m.Amerikietiškų ir angliškų elių kategorijos ir medalio laimėtojas 2 vieta
    AT2018m.Amerikietiškų ir angliškų elių sesijos 1 vieta
Prisijungę aludariai