Receptas / Pezalas 2 - visiškas nusipezėjimas
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. balandžio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gegužės 4 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
32
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.5 | 6.000 | 94.5 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 121.0 | 0.250 | 3.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 907.0 | 0.100 | 1.6 | |
6.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (DE) | 3.3 | 40 | 60 | |
Fuggle (UK) | 4.5 | 15 | 10 | |
Cascade (US) | 5.8 | 10 | 10 | |
65 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 III karta | 180.0 | 67 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
apelsino skiltelė | 70.0 g | Virimui | 15 min. | |
Apelsinų žievelė | 20.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
55C - 15min
64C-45 min
72C-20min
78C-10min
3 aplesno skiltelės ir apie 25% apelsino žievelės - 15min virimo + fermentacija.
Na glavnih raliah - solod, chmel, voda i drozdi, a tak ze - apelsin
64C-45 min
72C-20min
78C-10min
3 aplesno skiltelės ir apie 25% apelsino žievelės - 15min virimo + fermentacija.
Na glavnih raliah - solod, chmel, voda i drozdi, a tak ze - apelsin