Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
78 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. balandžio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gegužės 4 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.018
ABV:
4.8 %
IBU:
14
EBC:
32
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich salyklas 15.5 6.000
BEST Caramel Munich II salyklas 121.0 0.250
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 907.0 0.100
      6.350

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (DE) 3.3 40 60
Fuggle (UK) 4.5 15 10
Cascade (US) 5.8 10 10
      65  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 III karta 180.0 67

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
apelsino skiltelė 70.0 g Virimui 15 min.
Apelsinų žievelė 20.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

55C - 15min
64C-45 min
72C-20min
78C-10min
3 aplesno skiltelės ir apie 25% apelsino žievelės - 15min virimo + fermentacija.
Na glavnih raliah - solod, chmel, voda i drozdi, a tak ze - apelsin




Prisijungę aludariai