Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. balandžio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. balandžio 12 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.011
ABV:
5.6 %
IBU:
43
EBC:
12
IBU/OG:
0.81
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.100
BEST Caramel Light salyklas 30.0 0.400
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 0.100
      4.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Galaxy 14.2 100 7
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 0.0 80

Pastabos

Salinimas 50C (10min) -> 65C (60min) -> 74C -> 78C -> out
Virta: 2017-04-15 Apyniai dėti 1 min iki virimo pabaigos, bet skai čiuoju daugiau, nes užtrunka laiki kol numuša temp. žemiau 85C
Prisijungę aludariai