Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. balandžio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. spalio 28 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.012
ABV:
4.7 %
IBU:
16
EBC:
18
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.750
BEST Melanoidin salyklas 70.7 0.500
BEST Caramel Light salyklas 30.0 0.250
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Marynka 8.7 10 60
Challenger 7.4 10 15
Styrian Goldings 5.4 10 3
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M10 Workhorse 12.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 6.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

55 C-20 min. 12 l vandens. PH 6.0
64 C-75 min. +4 l. 100C vand.
80 C-10 min.
+14 l. 80C vandens.
Prisijungę aludariai