Receptas / ALALA-Britanija
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. balandžio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. spalio 28 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.750 | 83.3 | |
BEST Melanoidin salyklas | 70.7 | 0.500 | 11.1 | |
BEST Caramel Light salyklas | 30.0 | 0.250 | 5.6 | |
4.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Marynka | 8.7 | 10 | 60 | |
Challenger | 7.4 | 10 | 15 | |
Styrian Goldings | 5.4 | 10 | 3 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M10 Workhorse | 12.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 6.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
55 C-20 min. 12 l vandens. PH 6.0
64 C-75 min. +4 l. 100C vand.
80 C-10 min.
+14 l. 80C vandens.
64 C-75 min. +4 l. 100C vand.
80 C-10 min.
+14 l. 80C vandens.